Home

Dynamics AX

MS Access PHP/MySQL

Contact

MS Access

Veel bedrijven maken ten onrechte gebruik van Excel voor het bijhouden van complexe tabelstructuren (eigenlijk databases dus). Het is vaak een eye-opener om gewezen te worden op MS Access, een van de andere producten uit de Office suite. Binnen MS Access is het eenvoudig om complexe databasestructuren aan te leggen en vervolgens programma's, query's en rapporten te bouwen met betrekking tot die database.

Wellicht bent u al heel enthousiast zelf begonnen met het ontwikkelen van een programma met database in MS Access en raakt u de draad een beetje kwijt? Neem ook dan contact op met Vlasakker ICT om ervoor te zorgen dat uw automatisering weer voor u gaat werken i.p.v. andersom.

PHP/MySQL

Een zeer goedkope methode om software te ontwikkelen is om dit te doen in de programmeertaal PHP. PHP is een webbased, objectgeoriënteerde programmeertaal waarbij je dus je programma's draait in een webbrowser. Dit maakt de programma's dus automatisch platform- en besturingssysteem onafhankelijk. Als database valt dan de keus bijna altijd op MySQL, een database die zeer robuust en snel is. Beide producten (de programmeertaal PHP en de database MySQL) zijn gratis en er hoeven op geen enkele wijze licenties betaald te worden om met grote aantallen gebruikers van de ontwikkelde software gebruik te mogen maken.

Neem vandaag nog contact op om te bekijken welke mogelijkheden er voor u zijn voor het maken van een maatwerkoplossing voor uw specifieke probleem.